În cadrul Complexului Sara’s Sons funcţionează un cabinet modern de cardiologie.

Consultaţiile pot fi decontate prin CAS în limita locurilor disponibile.

Testele care pot fi efectuate în cabinetul de cardiologie sunt prezentate mai jos.

firma luminoasa

 

 

Pentru programări vă invităm să sunaţi la numărul de telefon: 0745.097.453.


 

Cabinetul nostru se mândreşte cu cea mai nouă tehnologie de pe piaţa din domeniul cardiologiei.

 2   43Ecocardiograf

 

 

 

 


Documentaţie suplimentară

  • EKG – Electrocardiograma EKG reprezintă o înregistrare a activităţii electrice a musculaturii inimii, în mod specific a fibrelor musculaturii.Fiecare contracţie a micocardului rezultată în urma unor stimuli electrici care provin de la nodul sinusal şi se transmit musculaturii inimii se pate măsură la suprafaţa organismului.Cu ajutorul electrocardiogramei se pot enumera şi descoperi o serie de boli ale inimii.
  • Holter EKG – Aparatul Holter EKG este un dispozitiv care înregistrează în mod continuu, activitatea electrică a inimii, oferind informaţii despre funcţionarea inimii pe parcursul unei zile normale, atât în condiţii de repaus, cât şi în condiţii de stres şi efort fizic.
  • Holter TA – Monitorizarea Holter TA este recomandată pentru  diagnosticarea şi evaluarea severităţii hipertensiunii permanente sau oscilante care apar pe parcursul unei zile şi care nu sunt surprinse în mod normal în timpul unei consultaţii cardiologice.
  • Pulsoximetrie – reprezintă metodă prin care se măsoară pulsul şi gradul de oxigenare al sângelui, cu ajutorul unui aparat numit pulsoximetru.
  • Ecocardiografie – Ecocardiografia permite vizualizarea şi studiere sctructurilor cardului cu cavităţile, valvele şi muşchiul său. Datorită acestui tip de investigaţie, medicii noştri pot recunoaşte anumiţi parametri care definesc atât funcţia de contracţie a inimii cât şi funcţia de relaxare. Această tehnologie prezenta în cadrul cabinetului  de cardiologie din Complexul Turistic Saras’s Sons poate fi utilizată la măsurarea grosimii pereţilor inimii, la diagnosticarea leziunilor valvulare, congenitale sau miocardice care dau insuficientă cardica. Mai putem afirma că această tehnologie permite analizarea pericardului (învelişul inimii) şi poate depista foarte uşor orice inflamaţie la nivelul acestuia.