Hostel Sara’s Sons

Rezerva-ti o vacanta relaxanta la hostel Sara’s Sons. Imaginea de vis asupra statiunii Baile Herculane, brazdata de munti si ape termale, este principalul motiv pentru care clientii aleg hostelul nostru. In plus, preturile foarte avantajoase, le permit oricaror vizitatori, aflati in cautarea linistii absolute, departe de stres si zgomotul marilor orase, sa aleaga hostelul nostru pentru a petrece un sejur de cel putin 7 nap. Hostelul Sara’s Sons reprezinta locatia ideala atat pentru cuplurile tinere, cat si familii cu copii sau persoane care isi doresc un tratament reumatic sau de intinerire a pielii.

Scurta prezentare Hostel Sara’s Sons

Hostelul Sara’s Sons are facilitati premium, precum wifi gratuit, restaurant propriu, piscina si bar. Rezerva-ti acum camera de hostel single sau double de la Sara’s Sons, online sau telefonic, iar plata se va face cu card bancar Visa si MasterCard sau cash. Te invitam sa descoperi galeria noastra de imagini si iti garantam ca vei fi incantat de privelistile oferite de hostelul Sara’s Sons.

Indiferent de tipul camerei de hostel, single sau double, iti garantam ca vei ramane cu o amintire placuta a sejurului petrecut la Sara’s Sons.

Facilitati

Wifi gratuit
Parcare gratuita
Mic dejun inclus
Camere in regim single sau double, dotate cu aer conditionat
Bar
Camere cu grup sanitar propriu