A fő terápiás tényező a mély termálvíz felszínre hozott kémiai összetétele változatos, kénes vizek alacsony radioaktivitás. Ahhoz, hozzá mediterrán klíma és a negatív levegő ionizációs több jótékony hatása van a szervezetben: légzési és keringési paraméterek helyreállítása, növelik a test edzés és a stressz, visszaállítani a komfort biológiai.

La Herkulesfürdő, mellett a jól ismert forrásai a külső és belső kezelésére kezelés, mint Diana Fountain III, kezelésére emésztési zavarok.

Argus szemmel szökőkút kezeli néhány szem problémák korai. Idén tavasszal már vizsgálni, mivel 1860 és végezte az Orvostudományi Akadémia Franciaországban, orvosdoktor keresztül JMCaillat.

Negatív ionizációs – A kutatás megállapította, hogy Herkulesfürdő legnagyobb negatív ionizáció az országban, és az egyik legmagasabb a világon, döntő javára gyógymódok a központban.

Vége volt 2000 A negatív ionok pl cmc, a magasságot 168 m, vagy inkább, belélegezni kis magasságban megfelelő magassága 2000-3000 m, valóban több, mint egy ajándék, amit a természet kínál, az embernek, az egészségügyi, itt Herkulesfürdő.

Enyhe éghajlata iszonyatos – egy másik tényező, terápiás spa kezelés a központban. Az Cserna völgyében folyosón, menedéket az erős szél és a hó gerincek, létrehozott egy enklávé déli befolyásolják az éghajlatot.

Cure negatív ionok kapcsolódó földi szíj turistaút körül a központban, vagy kocogás, stb bioenergizare fontos hatása az emberi test figyelemre méltó eredményeket a kezelés a napi stressz.

Mindezek a tényezők együtt a festői pálya és a változatos táj Herkulesfürdő kiváltságot biztosít ideális hely egy spa kezelés, szabadidős és rekreációs.

A kezelés elektroterápia, fizikoterápia, laseroterapie, Négyrekeszes galván fürdő, Aeroszol kén, tálcák egy vagy két ember, hogy a kén-fürdő, masajoterapie, fitness terem és fedett medence, szolgálja ki szakképzett – Medic elsődleges balneologist, vezető asszisztensi balneologist, masszőr.


A fő betegségek részesülhetnek ezek a kezelések:

 • Betegségek az idegrendszer:
  – perifériás idegrendszeri betegségek (bénulás és poszt-traumás végtag bénulás, polyneuritis, poliradiculoneuropatii következmények fázis, szindróma "lófarok", Késői következmények után gyermekbénulás;
  – központi idegrendszeri működési (ideggyengeség);
  – hibás testtartás a gyermekek és fiatal (fej előre döntve, lapockák el, lekerekített hátsó, umeri aduşi, medence előre döntve, has proeminent, laposabbá boltozat ültetés);
 • Betegségei mozgásszervi:
  – reumatism inflamator (arthralgia akut ízületi reuma, Másodlagos fertőző reuma, reumatoid artritisz , klasszikus formája a gyulladásos aktivitás, Bechterew-kór,stb);
  – degeneratív reuma (alsó végtag osteoarthritis és sacroiliacalis öv, ízületi gyulladás a kéz és a lapocka-felkarcsont öv);
  – degeneratív betegségek a gerinc (nyaki spondylosis és a nyaki csigolyák- sindroame, spondiloze şi discopatii háti, spondiloze şi discopatii ágyéki);
  – gyulladásos vagy degeneratív reumás ízületi betegségek (alsó végtagi ízületi fájdalmak, Felső végtag ízületi fájdalmak, szenved gerinc ízületek);
  – poszt-traumás rendellenességek.
 • A kezelés lehetőségei emésztőszervi betegségek tisztítási a rugók (crenoterapie):
  – Gyomorpanaszok: krónikus gyomorhurut és krónikus gyomor-és nyombélfekély.
  – afecţiuni hepatice (utáni hepatită) és az epeutak (litiaze, hipotóniás epehólyag).
 • Lehetőség kezelésére szemészeti betegségek:
  – blefarite;
  – conjunctivite.
 • Anyagcsere-és táplálkozási betegségek és tünetek:
  – enyhe cukorbetegség;
  – artroze gutoase.